Головна » 2015 » Вересень » 29

У Марійському духовному центрі, що у Зарваниці, 26 вересня 2015 року відбулася Всеукраїнська проща освітян. Організатором даного заходу виступила Комісія УГКЦ у справах освіти та виховання.

У паломництві взяло участь близько 3000 осіб, серед яких: голова комітету Верховної Ради з питань освіти та науки Лілія Гриневич, голова Тернопільської ОДА Степан Барна, директор Департаменту освіти і науки Тернопільщини Любомир Крупа, голова Комісії УГКЦ з питань освіти і вихованння с. Христофора Буштин, СНДМ, делегації вчителів від Тернопільської, Львівської, Київської та Івано-Франківської митрополій, представники Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола та Тернопільського державного медичного університету імені І. Горбачевського.

Вівторок
29.09.15

22 вересня відбулось перше засідання методичного об'єднання вчителів природничо-математичних дисциплін, у якому взяли участь 8 вчителів, а 24 вересня — відбулось аналогічне засідання МО вчителів гуманітарних дисциплін, на якому були присутні 6 вчителів. Голови методоб'єднань (вчитель математики Швидкий В.М. та вчитель історії Сидорчук О.В.) довели до присутніх розподіл доручень між членами МО, ознайомили з метою, завданнями та проблемою методоб'єднань на 2015-2016 н.р. Учасниками було обговорено план роботи МО та розглянуто питання підготовки та проведення предметних олімпіад І етапу.

Вівторок
29.09.15