Головна » 2015 » Квітень » 23 » День цивільного захисту
18:20
День цивільного захисту

Безпека в житті — життя в безпеці. Під таким девізом сьогодні, 23 квітня 2015р., у колегіумі відбувся День цивільного захисту та комплексних об’єктових тренувань.

День ЦЗ розпочався лінійкою, під час якої директор колегіуму, начальник ЦЗ Гумен І.В. ознайомив всіх із завданнями та планом його проведення.

Потім учасники фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» учні 10-х класів Кадлубіцький Богдан, Сидорчук Іван, Єднак Олег, Кузімчак Роман, Гуляк Назар, Полевий Микола та Галичанівський Ігор представили колегіантам та вчителям спортивно-розважальний виступ «Про здоров’я треба дбати».

Лікар Челядін І.І. провів з учнями та працівниками колегіуму майстер-клас «Надання першої медичної допомоги потерпілим».

Тривожний дзвінок оповістив всіх учасників навчально-виховного процесу про умовну пожежну небезпеку, після чого було відпрацьовано евакуацію всіх учнів та працівників колегіуму з будівлі навчального закладу.

Впродовж дня колегіанти переглянули відеоролики та презентації на теми: «Небезпечні знахідки», «Поведінка при пожежах» та ін., ознайомились із матеріалами інформаційного стенду «Чорнобиль — біль і скорбота України». Десятикласники на годинах спілкування обговорили питання «Небезпеки тероризму в сучасному світі та Україні». До Дня ЦЗ була підготовлена виставка-конкурс стінгазет та малюнків на тему «Безпека в житті — життя в безпеці», на перервах учні розв’язували кросворди та ребуси.

Вибухом емоцій та духу суперництва для всіх учнів стали комбіновані змагання — естафети з елементами виконання нормативів з одягання протигаза, транспортування потерпілого та ін., які підготували вчителі ЗВ Савченко В.І. та фізкультури Гинзула А.П. Перемогу виборола команда учнів 10-А класу. На підсумковій лінійці переможці змагань та найактивніші учасники Дня ЦЗ нагороджені грамотами та подяками директора колегіуму о. Іринея Гумена, ЧСВВ.

Професія рятувальника гуманна і почесна, можливо, серед майбутніх героїв-рятувальників будуть і колегіанти.

Категорія: Події колегіуму | Переглядів: 1007 | Додав: Collegium | Теги: Чорнобиль, евакуація, перша медична допомога, навчальна тривога, рятувальники, День цивільного захисту 2015, змагання ЦЗ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]