Головна » 2010 » Вересень » 1 » День знань у Колегіумі св. Йосафата
22:41
День знань у Колегіумі св. Йосафата

І сьогодні в нас свято –
Перше вересня в нас,
Знов чекає на учнів
Світлий, затишний час.

Закінчилося тепле літо, а разом з ним і шкільні канікули. Настав День знань – 1 вересня, який зібрав школярів і студентів цілої України. Не оминув він і учнів колегіуму. Це день особливий – свято зустрічі зі школою, із своїми вчителями та однокласниками. Але є учні, для яких Першовересень – не просто свято, а початок нового життя у колегіантській родині. Це учні, які переступили поріг колегіуму вперше.

На наше свято завітали вельмишановні гості – Апостольський адміністратор Бучацької єпархії о. Дмитро Григорак, який благословив учнів колегіуму щасливо розпочати навчальний рік. Також були присутні ігумен і магістр Крехівського монастиря о. Пантелеймон Саламаха, ігумен Бучацького монастиря Чесного Хреста Господнього о.Макарій Солюк, методист районного відділу освіти Крушельницька Надія Омелянівна.

На святі директор колегіуму Сушириба Б. І. висловив подяку о. Макарію Солюку, ЧСВВ за постійну увагу і турботу про колегіум ім. св. Йосафата та створення оптимальних умов у навчально – виховному процесі: поповнення матеріально – технічної бази.

На завершення свята всі учні, гості, учителі зайшли до церкви, де проспівали «Під Твою милість прибігаємо, Богородице Діво» та отримали благословення і окроплення свяченою водою.

о. Андрій Драган, ЧСВВ
Категорія: Події колегіуму | Переглядів: 1243 | Додав: Yura(admin) | Теги: 1 вересня, Свято, василяни, бучач, колегіум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
DIMASTER (25.06.11 15:05)
0  
проба!
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]