Головна » 2016 » Травень » 16 » ІІ місце на Всеукраїнській олімпіаді юних знавців Біблії зайняв Тихонюк Олег, учень 8 класу
14:02
ІІ місце на Всеукраїнській олімпіаді юних знавців Біблії зайняв Тихонюк Олег, учень 8 класу

Національний університет «Острозька академія» за підтримки Міністерства освіти і науки та Всеукраїнського благодійного фонду «Східноєвропейська гуманітарна місія» провів IХ Всеукраїнську олімпіаду «Юні знавці Біблії».

Біблія в усі часи була й залишається цікавим, ґрунтовним і багатогранним літературним твором. Це — найцінніша книга, послання самого Бога до людей. Читання і роздуми над сторінками Святого Письма дозволяють нам пізнавати справжню мудрість і сенс життя.

Для підвищення інтересу школярів до Біблії та виховання духовно багатої, національно-свідомої особистості 13 травня у Національному університеті «Острозька академія» проходив третій етап ІX Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії». У ньому змагалися учні 5–8 класів загальноосвітніх шкіл, які вивчають предмети духовно-морального спрямування.

«Нам необхідно розбудовувати нашу державу на засадах християнських цінностей та моралі. Тому важливо, що діти в такому юному віці вивчають Святе Письмо. У цей непростий для України час такі заходи мають об’єднувати нас, тому дуже приємно, що серед учасників цих змагань є діти майже з усіх областей, у тому числі Донецької та Луганської», — зазначив заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський у своєму вітальному слові.

Серед 147 учасників, які приїхали до Острозької Академії з різних куточків України, був учень 8-го класу Тихонюк Олег. Юний бібліст демонстрував знання Біблії, відповідаючи на тестові запитання, представив презентацію дослідження Святого Письма на тему: «Віддайте кесареві, що кесареве, а Богові — що Боже» (Мр. 12, 17), а також розв’язував життєві ситуації, запропоновані членами журі, на основі вчення Біблії. Оцінювали знання школярів за кількома критеріями: змістовність творчої роботи, креативний підхід до презентації, ступінь самостійності в судженнях та рівень ораторської майстерності. Олег показав гарний рівень підготовки і за рішенням журі виборов ІІ місце на ІX Всеукраїнській олімпіаді «Юні знавці Біблії».

Призери та учасники Всеукраїнської олімпіади були нагороджені цінними подарунками: книжками на релігійну тематику, молитовниками та солодощами.

Категорія: Події колегіуму | Переглядів: 998 | Додав: Collegium | Теги: Острозька академія, бібліст, Тихонюк Олег, Юні знавці Біблії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]