Головна » 2015 » Березень » 14 » «Як ми знаємо творчість Т. Шевченка»
10:22
«Як ми знаємо творчість Т. Шевченка»

З метою залучення колегіантів до поглибленого вивчення творів Т.Г. Шевченка, залучення підростаючого покоління до художнього слова 13 березня 2015 року в актовій залі колегіуму вчителями української мови і літератури Борис Р.І. та Семенків Л.Г. проведено інтелектуально-пізнавальну гру «Як ми знаємо творчість Т. Шевченка».

Гра проходила у форматі змагань між двома командами 9 класу та пісенно-поетичного вернісажу «Ну що б, здавалося, слова…».

Зі сцени лунали твори Т.Г. Шевченка, які декламували Чамарник Х., Павлішен В., Наконечний Ю., Дутка В., Хорощак А., Дідур І.; українські пісні на вірші Кобзаря у виконанні ансамблю та хору колегіуму, підготовлені музичними керівниками Матвійчуком Ю.Г. та Кривко М.І., розповіді про Шевченка — художника, поета, людину.

Найбільшим шанувальником творчості поета журі у складі о. Іринея Гумена, Н.М. Рекіс, Л.Г. Семенків та М.Ф. Яремко визнало Пронюка В., а найкращим декламатором — Чамарника Х. Перше місце в інтелектуально-пізнавальній грі виборола команда «Гайдамаки» (капітан — Дякун Н.).

У програмі заходу також було представлено тематичну виставку «Палітра художнього слова Тараса Шевченка», організовану бібліотекарем Тереняк Н.В.

Інтелектуально-пізнавальна гра збагатила колегіантів духовно і засіяла зерно добра, поваги та єдності.

Слова Тараса житимуть у серцях українців…

 

Категорія: Події колегіуму | Переглядів: 689 | Додав: Collegium | Теги: Шевченківські дні, Семенків Любов Геронимівна, Борис Руслана Іванівна, хор колегіуму, свято Шевченка, Кобзар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]