Головна » 2014 » Жовтень » 1 » Колегіанти – чемпіони з футболу
13:35
Колегіанти – чемпіони з футболу

30 вересня 2014 року колегіанти взяли участь у фіналі районних змагань з футболу серед загальноосвітніх закладів Бучаччини. На стадіоні «Колос» зустрілися команди-переможці зональних змагань, а саме футболісти з Возилівської, Осівецької ЗОШ, Бучацького ліцею та Бучацького колегіуму ім. св. Йосафата. Першими на поле вийшли команди колегіуму та Осівецької школи. Матч був надзвичайно напружений, сили були рівні. Однак в кінці першого тайму був виконаний кутовий стандарт Тарасом Видойником, на який відгукнувся Дмитро Полуситок і переправив м’яч у сітку воріт осівецьких футболістів. Гра завершилася рахунком 1:0 на користь команди Бучацького колегіуму.

Напруженим виявився і наступний матч для колегіантів, який вони зіграли з ліцеїстами. Гра відбувалася на рівних, команди так і не змогли виявити сильнішого. Зустріч закінчилася рахунком 0:0.

Важливим був матч між учнями колегіуму та Возилівської ЗОШ. Колегіанти розгромили суперників із рахунком 4:1. У грі двічі відзначився Дмитро Полуситок, по одному голу забили Тарас Видойник та Микола Тимчишин. Кращим бомбардиром у фінальній частині став гравець Бучацького колегіуму Дмитро Полуситок.

За результатами змагань Бучацький колегіум ім. Св. Йосафата вдруге поспіль виборов звання чемпіона.

Адміністрація колегіуму та учнівський парламент вітають футбольну команду та вчителя фізичної культури Гинзулу А.П. з перемогою і бажають здоров’я та спортивного запалу до нових успіхів.

Категорія: Події колегіуму | Переглядів: 1090 | Додав: Collegium | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]