Головна » Події колегіуму
« 1 2 3 4 5 »

13 лютого у приміщенні Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру імені Т. Г. Шевченка відбулося урочисте відкриття ІІ туру ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.

Субота
13.02.16

До уваги колегіантів та їх батьків!

Повідомляємо, що канікули продовжено до 31 січня включно. Тому учням слід прибути в колегіум у неділю, 31 січня. Уроки розпочнуться у понеділок, 01 лютого.

Дирекція Бучацького колегіуму імені Св. Йосафата

П’ятниця
22.01.16

Психологом колегіуму Воронюк Г.Г.  було проведено виховний захід на дуже актуальну тему «Наші діти проти насильства».

Субота
26.12.15

Візерунки математики, так само, як візерунки художника або поета, повинні бути прекрасні; ідеї, так само, як кольори або слова, повинні гармонійно відповідати один одному. Краса є перша вимога: в світі немає місця для непривабливої математики.

(Р.Х.Харді)

Навчати дітей бачити красу математики, розвивати інтерес до неї – одне з найважливіших завдань, що стоять перед педагогами. З метою залучення учнів до активної пізнавальної діяльності, розширення їхнього математичного кругозору, пробудження інтересу до математики з 30.11 по 04.12 2015 року в нашому колегіумі пройшов Тиждень математики.

Понеділок
07.12.15

3 грудня 2015 року двоє учнів Бучацького колегіуму стали учасниками Всеукраїнської олімпіади з релігієзнавства, що відбулась в Національному університеті “Острозька академія”.

Четвер
03.12.15

25 листопада 2015 року у Бучацькому колегіумі відзначили День святого священномученика Йосафата та 20-ліття навчального закладу.

П’ятниця
27.11.15

Щиросердечно запрошуємо у середу, 25 листопада, у день священномученика Йосафата випускників усіх років, колегіантів, батьків, вчителів, працівників, парафіян церкви ВЧХГ, мешканців Бучача та околиць на святкування 20-річчя нашого колегіуму!

Неділя
22.11.15

У нашому колегіумі 9 листопада 2015 року відбулися ряд заходів. Учні 10-х класів об 11 годині написали Всеукраїнський радіодиктант, який транслювався по українському радіо та телебаченні. Вчителі української мови та літератури Семенків Л.Г. та Борис Р.І. підготували та провели усний журнал-слайдофільм «Світлиця слова у безмежжі часу». Бібліотекар колегіуму  Тереняк Н.В організувала книжкову виставку «Рідна мова – то великий дар, тож шануй її, люби й оберігай».

Понеділок
09.11.15

З 2 по 6 листопада 2015 року у колегіумі проходив предметний тиждень інформатики та інформаційних технологій. Цьогоріч увага акцентувалась на заохоченні учнів до занять програмуванням, на важливості й необхідності вивчення основ алгоритмізації та систем програмування.

П’ятниця
06.11.15

4 листопада у колегіумі відзначили «Міжнародний день енергозбереження SPARE!», під час якого вчителі та учні долучилися до акції «Шкільний пиріг енергозбереження».

Середа
04.11.15

3 листопада 2015 року учні 10-х класів разом з вчителем географії Дем’янчуком Р.П. та вихователем Тереняк Н.В. здійснили екскурсію в с. Язловець Бучацького району.

Вівторок
03.11.15

Під такою назвою 26 жовтня 2015 року пройшов захід, присвячений Міжнародному дню шкільних бібліотек.

Бібліотека відіграє важливу роль у житті кожної людини, хоча мало хто над цим задумується. Раніше цей день відзначався у четвертий понеділок жовтня, але з 2008 року координатор проекту Рік Малхолланд оголосив, що Міжнародний день шкільних бібліотек перетвориться в місячник — теж міжнародний.

Захід був проведений з метою залучення учнів колегіуму до читання паперової книги та популяризації бібліотеки.

Середа
28.10.15

19 жовтня на території монастирського парку пройшли спортивні змагання «Козацькі забави». В них приймали участь три команди: 11-их, 10-их та 8-9 класів. Основною ідеєю заходу був не лише фізичний розвиток школярів, але й прагнення залучити учнів до національних традицій, звичаїв та обрядів; загальнолюдських цінностей козацької моралі.

Павлик Андрій, міністр культури колегіуму

Вівторок
20.10.15

17 жовтня учні колегіуму разом із вчителями та вихователями Р.П. Дем’янчуком, М.Ф. Яремко, Н.В. Тереняк, Г.В. Крамар, Г.І. Гладун та В.М. Швидким здійснили подорож замками Тернопілля.

А опісля - відпочивали у ТРЦ «Подоляни» м. Тернополя.

Олег Тихонюк, учень 8 класу

Понеділок
19.10.15

7 жовтня у Бучацькому колегіумі ім. св. Йосафата було проведено семінар вчителів католицьких шкіл, в якому взяли участь педагоги Бучацького колегіуму та колегіуму-інтернату «Знамення».

Четвер
08.10.15

На стадіоні спортивної школи 25 вересня відбулися фінальні змагання з футболу. В турнірі взяли участь переможці зональних змагань: Бучацький колегіум, Переволоцька, Порохівська та Пилявська школи. Команда колегіуму здобула друге місце у футбольному турнірі, пропустивши на перше місце футболістів з Переволоки.

Гуляк Назар, міністр спорту

Понеділок
05.10.15

2 жовтня 2015 р.  колегіанти вітали своїх дорогих наставників з Днем учителя. 

Отож, складаємо велику шану й вдячність нашим наставникам за чуйне серце і невтомну працю. Хай кожен ваш день наповнюється новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани в ім’я щасливого майбутнього України.

Богдан Кадлубіцький, прем’єр-міністр колегіуму

Неділя
04.10.15

Так називають Святоонуфріївський монастирський комплекс, що у с. Рукомиш Бучацького району, куди 29 вересня здійснили поїздку десятикласники колегіуму разом із учителями Рекіс Н.М., Дем’янчуком Р.П., вихователями Тереняк Н.В. та отцем-дияконом Піменом Коневичем, ЧСВВ.

П’ятниця
02.10.15

25 вересня 2015 року вчителі колегіуму взяли участь у семінарі освітян, який проходив у м. Тернополі в актовій залі церкви Матері Божої Неустанної Помочі оо. Редемптористів і організований Комісією УГКЦ з питань освіти і виховання.

П’ятниця
02.10.15

У Марійському духовному центрі, що у Зарваниці, 26 вересня 2015 року відбулася Всеукраїнська проща освітян. Організатором даного заходу виступила Комісія УГКЦ у справах освіти та виховання.

У паломництві взяло участь близько 3000 осіб, серед яких: голова комітету Верховної Ради з питань освіти та науки Лілія Гриневич, голова Тернопільської ОДА Степан Барна, директор Департаменту освіти і науки Тернопільщини Любомир Крупа, голова Комісії УГКЦ з питань освіти і вихованння с. Христофора Буштин, СНДМ, делегації вчителів від Тернопільської, Львівської, Київської та Івано-Франківської митрополій, представники Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола та Тернопільського державного медичного університету імені І. Горбачевського.

Вівторок
29.09.15

22 вересня відбулось перше засідання методичного об'єднання вчителів природничо-математичних дисциплін, у якому взяли участь 8 вчителів, а 24 вересня — відбулось аналогічне засідання МО вчителів гуманітарних дисциплін, на якому були присутні 6 вчителів. Голови методоб'єднань (вчитель математики Швидкий В.М. та вчитель історії Сидорчук О.В.) довели до присутніх розподіл доручень між членами МО, ознайомили з метою, завданнями та проблемою методоб'єднань на 2015-2016 н.р. Учасниками було обговорено план роботи МО та розглянуто питання підготовки та проведення предметних олімпіад І етапу.

Вівторок
29.09.15

23 вересня 2015 року учні 8-го та 9-го класу разом з о. дияконом Піменом Коневичем, ЧСВВ, заступником директора з навчально-виховної роботи Дем’янчуком Романом Петровичем та вчителем зарубіжної літератури Яремко Марією Федорівною побували у с. Рукомиш, яке розташоване у кількох кілометрах від Бучача, на березі Стрипи.

П’ятниця
25.09.15

22.09.2015 року відбулися зональні змагання з футболу, в яких взяли участь команди ЗОШ №1, ЗОШ №3, Бучацької гімназії ім. В. Гнатюка, Озерянської ЗОШ, Бучацького колегіуму ім. св. Йосафата.

Гуляк Назар, міністр спорту колегіуму

Вівторок
22.09.15

16 вересня в Бучацькому колегіумі відбулися установчі збори учнівського самоврядування. Прем'єр-міністром школи обрано учня 11-А класу Кадлубіцького Богдана.

Четвер
17.09.15

Преподобного отця Доротея Шимчія, ЧСВВ щиросердечно вітає педагогічний колектив та вся колегіантська спільнота зі 100-літнім ювілеєм — величним і святковим днем для Бучаччини, всього Василіянського чину та цілої Української Греко-Католицької Церкви.

Середа
16.09.15

Ласкаво просимо в Країну знань. Ось уже двадцять перший першовересень завітав у Бучацький колегіум імені Святого Йосафата. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок, початок нового навчального року, День знань — це свято, котре якимось неймовірним дивом об’єднує усі покоління, всіх, хто причетний до виховання та навчання.

Середа
02.09.15

Щиросердечно запрошуємо на Свято Знань, яке розпочнеться о 08:30 год. 01 вересня 2015 року у Бучацькому колегіумі імені Святого Йосафата. Перший урок на тему "У моєму серці - Україна" буде проведено в актовому залі колегіуму о 09:00 год.
 

Понеділок
31.08.15

Зважаючи на доступність і зручність формату коротких запитань/відповідей он-лайн, ми відкрили аналогічний сервіс на основі системи Ask.fm. Тож відтепер маєте можливість надсилати запитання на ask.fm/collegium_buchach.

Зауважимо, що у зв'язку зі змінами у Правилах користування Ask.fm, починаючи з 03.11.2014, запитання можуть надсилати лише користувачі, які зареєстровані хоча б в одному із сервісів: Ask.fm, Facebook, Twitter, Вконтакте.

Неділя
26.07.15

 

До уваги усіх колегіантів, батьківського колективу, випускників та відвідувачів сайту!

Відтепер маєте змогу стежити за новинами, подіями та активністю нашого навчального закладу у соціальній мережі Facebook. Офіційна сторінка Бучацького колегіуму імені Святого Йосафата знаходиться за адресою: https://www.facebook.com/collegium.buchach

Субота
20.06.15

Ось і пролунав останній дзвоник для випускників Бучацького колегіуму ім. св. Йосафата 2015 року. Це радісне та водночас сумне свято. Здається, ще так недавно сьогоднішні випускники переступили поріг колегіуму, та час так невпинно пролетів. І тепер перед ними доросле і доволі складне життя.

Вівторок
02.06.15

20 травня учні 8 класу разом із класним керівником п. Олею Новак, духовним наставником о.-дияконом Піменом Коневичем ЧСВВ і вчителями географії п. Наталею Тереняк і п. Романом Дем’янчуком здійснили екскурсію на Русилівські водоспади.

П’ятниця
22.05.15

16 травня 2015 р.Б. дирекція, педколектив, працівники та учні Бучацького колегіуму ім. св. Йосафата взяли участь в ХIII-й Всеукраїнській прощі католицьких шкіл, яка проходила під гаслом «Сім’я як оселя Божої благодаті» у с. Зарваниця Теребовлянського району Тернопільської області.

Понеділок
18.05.15

З метою духовно-морального виховання школярів та популяризації філософських знань серед учнівської молоді у Марійському духовному центрі Зарваниця проводився перший Всеукраїнський турнір юних філософів та релігієзнавців. Упродовж чотирьох днів, з 6 по 9 травня 2015 року, свої знання, вміння, практичні навички демонструвала обдарована молодь із Волинської, Житомирської, Івано-Франківської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Черкаської областей — всього 13 учнівських команд.

Середа
13.05.15

Безпека в житті — життя в безпеці. Під таким девізом сьогодні, 23 квітня 2015р., у колегіумі відбувся День цивільного захисту та комплексних об’єктових тренувань.

Четвер
23.04.15

20 березня 2015 року о 13 годині в усіх навчальних закладах області відбувся масовий захід — флеш-моб, зміст якого полягав у спільному виконанні твору «Молитва за Україну» на слова О. Кониського, музику М. Лисенка.

П’ятниця
27.03.15

З метою залучення колегіантів до поглибленого вивчення творів Т.Г. Шевченка, залучення підростаючого покоління до художнього слова 13 березня 2015 року в актовій залі колегіуму вчителями української мови і літератури Борис Р.І. та Семенків Л.Г. проведено інтелектуально-пізнавальну гру «Як ми знаємо творчість Т. Шевченка».

Субота
14.03.15

10 березня 2015 року о 12 годині в Бучацькому колегіумі відбулася акція (флеш-моб), суть якої полягала у спільному хоровому виконанні учнями та вчителями Державного Гімну України «Ще не вмерла України і слава, і воля…»

Середа
11.03.15

З 23.02.-27.02.2015р. у колегіумі проходив предметний тиждень «Хімії і біології», основним завданням якого було зацікавити учнів до вивчення хімії та біології, підтримати бажання самостійно розширювати науковий світогляд, рівень знань, розвиток уміння бачити взаємозв’язок хімії і біології з іншими предметами.

Понеділок
02.03.15

27 лютого 2015р. в приміщенні Бучацької гімназії відбулись районні зональні змагання з настільного тенісу, а минулого тижня в колегіумі - шкільні змагання з шахів. У неділю 1 березня 2015р. в спортзалі ПТУ-26, відбудуться районні змагання з волейболу. Побажаємо нашим спортсменам перемоги!

Заступник директора з виховної роботи Сушириба Б.І.

 

П’ятниця
27.02.15

Під такою назвою у Бучацькому колегіумі ім. св. Йосафата 18 лютого 2015 р. відбувся вечір пам’яті Героя Небесної Сотні Ігоря Костенка, нашого випускника 2009 року.

На вечорі присутні священики, батьки Ігоря Костенка, сестра, бабуся і дідусь, родичі, активісти Євромайдану, вчителі Зубрецької школи, колегіанти, однокласники та друзі Ігоря зі Львова.

На сцені – імітація Майдану 2013-2014рр., фотографії Героїв Небесної Сотні, квіти, лампадки, кадри подій Революції Гідності, фотографії Ігоря Костенка…

Четвер
19.02.15

Відкриттям меморіальної дошки Ігорю Костенку 18 лютого 2015 року в Бучацькому колегіумі ім. св. Йосафата вшанували пам’ять Героя Небесної Сотні, випускника колегіуму Ігоря Костенка.

Середа
18.02.15