Головна » 2011 » Вересень » 20 » Про спорт
19:17
Про спорт

Чільне місце у житті колегіуму займає спорт, який у нашому навчальному закладі має багато прихильників.

З 14 по 20 вересня відбулися шкільні змагання з футболу. Один тайм тривав 10 хв. Участь у цьому змаганні брали учні всіх класів. Кожна команда – сильний суперник, але перемогу отримали футболісти  11-Б класу, набравши 18 очок. Друге місце зайняла команда 11-А класу. За результатами цих змагань було вибрано гравців, які представлятимуть збірну команду колегіуму: 11-Б клас – Рудик Андрій, Бойчук Максим; 11-А – Калашніков Андрій, Лакатош Михайло, Крушельницький Олег, Крушельницький Юрій, Пулик Олександр, Шородок Юрій; 10-В – Парадюк Зиновій, Волков Олег, Соколовський Михайло; 10-Б – Шабанов Андрій, Шабанов Юрій; 10-А – Сивак Андрій; 9 клас – Єгоров Владислав, Лисий Андрій. Перший матч за жеребкуванням наша команда зіграла з Озерянською ЗОШ І-ІІІст. Команда колегіантів спокійно грала, вважаючи, що Озеряни – не сильний суперник, проте ця думка виявилася хибною: ми зіграли з ними в нічию 0:0, але після цього відбулася серія пенальті, в якій, на превеликий жаль, наші футболісти програли. Всю надію покладали на команду  гімназії, і вона виправдала наші надії та перемогла футболістів  Озерянської ЗОШ І-ІІІст. (5:0). Оскільки у кваліфікації було використано кругову систему, ми мали шанс вийти з групи у разі перемоги над гімназією. Під час цього матчу наші хлопці зібралися із силами, обдумали помилки першої гри і виграли із рахунком 3:0.

 Районні змагання відбулися 1 жовтня на стадіоні «Колос». Тут була система на вибування, тобто якщо ти програв, то вже не мав шансу ввійти у фінал. На цих футбольних змаганнях були присутні команди: Золотопотіцької ЗОШ, колегіуму, ліцею та Осівської школи. За жеребкуванням нам випала гра із футболістами із Золотопотіцької школи. Матч був дуже напружений, суперники робили все, щоб не дати нашим хлопцям здійснити удар по воротах, і тому після останнього свистка рахунок був 0:0. І знову ми змушені брати участь у серії пенальті, в якій  програли. Але  продовжували боротьбу за 3 місце із гравцями ліцею, яку ми зіграли з рахунком 1:1, але виграли серію пенальті. Через добру і злагоджену гру колегіантів Бойчука Максима, Шородка Юрія, Калашнікова Андрія, Волкова Олега, Крушельницьких Юрія та Олега було запрошено грати за збірну Бучача на обласних змаганнях, які відбулися 5.10.2011р.Б. На цьому футбольному турнірі команда зайняла 2 місце.

28.09.2011р. у колегіумі відбулися змагання з кросу у якому перемогла команда 11-А класу. А 6 жовтня – районні змагання.  Колегіум представляли  Крушельницькі Олег та Юрій, Каліта Володимир та Хомко Юрій. У турнірній таблиці колегіум зайняв ІІІ місце.

Пам’ятайте, що  спорт – це не тільки хоббі чи розваги, а й ще здоров’я!

Жирук Владислав, учень 11-А класу

 

Категорія: Події колегіуму | Переглядів: 873 | Додав: dima95@ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]