Головна » 2013 » Листопад » 19 » Школа Євангелізації в Бучацькому колегіумі
22:03
Школа Євангелізації в Бучацькому колегіумі

У колегіум імені святого Йосафата завітали отець Йоан, сестра Іванна, брати з Крехівського монастиря на реколекційні науки. Для мене особисто ця зустріч, розмови, розважання, духовні вправи стали переглядом «колекції власних думок, дій, поведінки».

Реколекції розпочалися у п’ятницю, 15 листопада і проходили впродовж трьох днів. Спілкувались на релігійні теми, співали, виконували різні духовні вправи, поглибили розуміння таких понять: спільнота, віра, Пресвята Трійця.

Кожен в подарунок отримав серце із посланням із Святого Письма.

Слова отця Йоана переконали мене у тому, що Бог любить всіх нас, але кожного особливо. Господь завжди з нами, готовий пробачити нам наші гріхи, стукає до нашого серця, хоче, щоб ми відкрились Йому, збагнули наші провини і були готові до поправи свого життя. Адже ще Святий Августин зазначав, що у кого Бог на першому місці, то все інше буде на своєму. Важливо кожному задуматись над питанням: «Хто я є?» Не над тим, що я роблю, скільки беру, скільки даю, а хто я насправді є. Адже те, що ми робимо, може бути великим в очах наших батьків, друзів, але в очах Божих воно є мізерним. Не дивімось на себе під кутом: скільки я жертвую чи роблю, а під кутом — ким є той, хто діє так, чи інакше. Богові «не потрібно» те, що ми робимо, а потрібні ми.

Щиро вдячний Господу Богу, отцеві Йоану, братам та сестрі Іванні з Крехівського монастиря за надану можливість пройти реколекційні науки, за дух оновлення, за Боже Слово.

Володимир Шевчук

учень 11-Б класу

Категорія: Події колегіуму | Переглядів: 637 | Додав: vzaz600 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]