Головна » 2010 » Квітень » 4 » Вітаємо з Великоднем!
18:22
Вітаємо з Великоднем!
http://zakladka.files.wordpress.com/2009/04/welkanoc_ukr.jpg

Свяченого яєчка, доброї паски
і сонця окрайчика- з Божої ласки!
У мирі та щасті, добрі та любові
святкуйте Великдень в родинному колі!

У ці урочисті пасхальні дні сердечно вітаємо усіх читачів «Цвіту нації» з радісним святом Христового Воскресіння. Нехай Всемилостивий Господь допоможе Вам, дорогі друзі і справжні шанувальники газети, приєднатися до щасливих жінок мироносиць, які темної ночі, долаючи нелегкі перешкоди і страх, поспішали до гробу Господнього, щоб з молитви і сліз зробити пахуче миро для Ісуса, щоб Ви своїм християнським життям змогли відкотити камінь від печери гробу Ваших сердець і до нього впустити Воскреслого Ісуса Христа.

Нехай зміцнить Воскреслий Христос усіх нас в надії на перемогу добра над злом, життя над смертю, правди над неправдою і подасть нам всесильну поміч на добрі діла.

Прийміть найщиріші вітання з найсвітлішим святом. Бажаємо всім, щоб Воскреслий Христос приніс рясні плоди пробудження всього, що у нас мертве, приспане, байдуже у духовному вимірі.

Нехай Сонце Великоднього Світанку освітить всі ваші негаразди, нелегкі справи й турботи, розбудить у всіх надію, зміцнить віру, розпалить серця для Любові. Воскреслий Господь хай буде джерелом втіхи і радості для всіх, хто страждає, хай стане світлом всім, хто у темряві розуму і серця. Мати Воскреслого Ісуса нехай супроводжує всіх вас своєю материнською любов’ю і опікою, а Її Син уділить всім дорослим і молоді, батькам і матерям, учням, здоровим і хворим безліч благодаті й миру!

Бажаємо, щоб Небесний Отець, який сотворив нас усіх за своєю подобою, міг би тішитись своїми дітьми. Нехай від сьогодні смутку не буде і запанує Божа Любов – Свідок нашого воскресіння з гріхів до нового життя з Богом. Несіть у житті щоденні мир і радість, які випливають з переконання, що Христос є нашим Воскресінням і життям. Він є наша надія, і нехай вона переросте у гарячу любов до Господа. Несімо радість всім – і близьким, і далеким! Вітаймо один одного великодніми словами «Христос Воскрес!» і один одного обнімімо, скажімо «браття» і тим, що ненавидять нас, пробачмо всім ради Воскресіння! Хай Великдень принесе Вам і Вашим родинам радість, щастя, любов і сподівання на кращу долю українського народу та України.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!




Редакція газети "Цвіт нації” та адміністрація BuchachKolegium.at.ua
Категорія: Події храму | Переглядів: 1145 | Додав: Yura(admin) | Теги: Великдень, пасха, яєчка, паска, Вітання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]