Головна » 2011 » Грудень » 20 » Все життя є навчанням
19:26
Все життя є навчанням

Якщо Ви хочете досягти успіху, то потрібно вчитись. Сьогодні не досить закінчити середню школу чи навіть університет. Для того, щоб робити кроки вгору, потрібні не лише знання свого фаху. Якщо у роботі потрібно співпрацювати з іншими людьми, стане у пригоді вміння йти на контакт, а якщо людьми потрібно керувати, то це також потрібно ще вміти. Знання мов корисне для осягнення нових знань, а також для іноземних кон-тактів. Вміння користуватись комп'ютером не лише покращує працю, але й забезпечує доступ до неви-черпних океанів інформації з Інтернету. Окрім того, необхідним є вміння розумно викручуватись і пристосовуватись у різних ситуаціях. Як бачите, навчання не має кінця.

Це добре збагнули окремі колегіанти, а тому постійно працюють над собою, поглиблюють свої знання з базових дисциплін, бо хочуть зрозуміти життя, культуру, пізнати світ, впевненіше почувати себе у ньому. Вітаємо призерів та переможців ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад

з базових дисциплін: з історії – Іванчика В. (ІІ місце), Жирука В. (ІІ місце); з правознавства – Гевка М. (ІІІ місце); з фізики – Савіцького І. (І місце); з англійської мови – Жирука В. (І місце), з німецької мови – Гевка М. (ІІ місце); з екології – Жирука В. (ІІ місце); з педагогіки і психології – Хомка Ю. (І місце); з інформатики – Кудіна Д. (ІІ місце); з математики Крупу А. (ІІІ місце); з німецької мови – Пантелюка О. (ІІІ місце); з географії – Крупу А. (ІІІ місце); з правознавства – Хомка Ю. (ІІ місце); з хімії – Єгорова В. (І місце), Лизуника Я. (І місце). На порозі самостійного життя ми стоїмо перед новими викликами. Щоб могти їм протистояти, потрібно постійно вчитись. Отже, поповнюйте свої знання, здобувайте нові вміння. Це точно допоможе у май-бутньому пошуку, і далі – в отриманні оптимальної роботи, не говорячи про інші можливості, які від-криються перед вами. Змирися з фактом, що все життя є навчанням. Отже за діло!

Рекіс Н.М., заступник директора

з навчально-методичної роботи

 

Категорія: Події колегіуму | Переглядів: 636 | Додав: dima95@ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]