Головна » 2016 » Вересень » 1 » Свято знань
11:24
Свято знань

Першовересень знову завітав до нашого колегіуму. Цьогоріч колегіум поповнився новими учнями: 40 юнаків із різних областей України продовжать навчання у допрофільних та профільних (історичному та природничому) класах навчального закладу.

На свято завітали поважні гості: Преосвященний Владика Димитрій Григорак, ЧСВВ, Єпископ Бучацький, Протоігумен Провінції Найсвятішого Спасителя в Україні о. Йоан Школик, ЧСВВ; Провінційний радник о. Сергій Крутовський, ЧСВВ.

За традицією найкращі учні колегіуму Дем’янчук Юрій та Тихонюк Олег поклали квіти до меморіальної дошки Герою Небесної Сотні, випускнику колегіуму 2009 року Ігорю Костенку.

Зі словами вітання до колегіантів звернувся директор колегіуму о. Іриней Гумен, ЧСВВ. Учнів, батьків, усіх гостей свята привітав Преосвященний Владика Димитрій Григорак, ЧСВВ. Побажання, поради, настанови прозвучали з уст о. Йоана Школика, ЧСВВ.

Свято завершилося у храмі Воздвиження Чесного Хреста Господнього виконанням гімну колегіантів, молитвою «Під Твою милість прибігаємо» та благословенням освяченою водою.

Важливо усвідомити, що всі повинні подбати про те, щоб на першому місці в житті кожного з нас, а особливо колегіантів, був Господь Бог, тоді все інше буде на своїх місцях.

Відкриймо очі…

Відкриймо душу…

Відкриймо своє серце для Ісуса…

Не будьмо байдужими…

І все із Богом буде добре!

(фото, відео: д. Іпатій Ващишин, ЧСВВ)

 

Категорія: Події колегіуму | Переглядів: 1543 | Додав: Collegium | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]