Головна » 2014 » Листопад » 3 » Листопадовий зрив у Бучачі
17:32
Листопадовий зрив у Бучачі

 

Зовсім недавно ми українці відзначали 96 річницю від “Листопадового зриву”, який відбувся по території Західної України. Сталося це в ніч з 31 жовтня на 1 листопада 1918 року. У багатьох містах цієї території, українці здійснювали державні перевороти, захоплюючи владу та утверджаючись на ній. Що ж до нашого містечка Бучача, то тут 3 листопада з нагоди цієї знаменитої події відбувся історичний квест, організований Національною скаутською організацією України – ПЛАСТ.  Участь в якому могли взяти будь-які школи нашого району. Заявки на участь в цьому квесті подало лишень 9 шкіл. Кожна із шкіл мала представити свою команду в яку можна було набрати до 8 учнів. Розпочався квест з урочистого гімну України. Що ж, а далі учасникам довелося за допомогою даної карти знайти 12 форпостів у різних точках міста, де на них чекали теоретичні запитання від організаторів квесту. Ці запитання стосувалися різних тем на різну тематику,але найбільш прискіпливою темою була історична, а точніше люди, які влинули або ж зробили свій вклад в Бучач 1918 року.

Честь нашого колегіуму у цьому квесті довелося відстоювати: Сидорчуку Івану, Ковалю Андрію, Тимчишину Миколі, Єднаку Олегу та Лемчуку Івану, який виступив у ролі капітана команди. Колегіанти показали неабияку спритність та витримку, адже вони прибігли першими, в вказаний час, також серед питани, які задавалися на фортпостах команда виборювала, як найбільше балів.

Що ж за підсумками квесту колегіум ім. св. Йосафата вдруге поспіль виборює 1 місце у “Листопадовому зриві”, тож привітаймо наших переможців, а колегіуму побажаймо надалі тримати першість серед шкіл!

 

 

Категорія: Події колегіуму | Переглядів: 569 | Додав: vzaz600 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]