Головна » 2012 » Квітень » 9 » Вітання!
15:34
Вітання!

Воскресіння Христа — це торжество справедливості і перемоги добра над злом, утвердження віри і надії у серці кожного християнина, великий дарунок Господньої любові. Це свято нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всій українській нації.

Наш народ сьогодні переживає нелегкі часи. Негаразди в економічному та політичному житті призвели до того, що багато хто зневірився у справедливості, дехто озлобився, палає жадобою помсти. Інші замкнулись у собі, стали байдужими. За такого стану душі творити, будувати життя у країні та й своє власне неможливо. Хіба можна зло перемагати злом? Святий апостол Павло говорить: «Ні. Не бувай переможений злом, а перемагай зло добром!» (Рим. 12, 21). Де ж взяти сили для виконання Заповідей Спасителя? Відповідь очевидна: Той, Хто закликає нас до довершеного добра, Той і подає необхідні для цього сили. Лише потрібно, щоб кожен виявив бажання не тільки слухати Слово Христове, але й виконувати його, бути не пасивним спостерігачем чи марнослівним критиком, а справжнім працівником у Христовому винограднику.

Кожен день просимо у Бога сили, «насущного хліба»… Але як важливо не боятися віддавати один одному те, що дароване нам Господом.

Варто замислитися над тим, що кожен із нас може зробити, щоб облегшити життя ближнього свого, щоб наш світ, суспільство стали хоч трішки добрішими.

Тож нехай ця радісна подія Христового Воскресіння утверджує наші переконання у тому, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Просимо у Господа мудрості для єднання сердець і помислів, бажань і праці. Здоров’я, миру, поміркованості Вам і Вашим родинам на всіх життєвих дорогах. Нехай Господня ласка Вас зігріває і навчає щастя, а любов Господня з ясного неба в оселю Вашу зійде світлим гостем!

Нехай Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя — з Ісусом Христом. У день Христового Воскресіння «перемоги пісню співаємо»! Як важливо для нашого народу, що живе на різних континентах і сьогодні часом є розгублений, заспівати цю урочисту пасхальну пісню перемоги! Нехай сьогодні її величні слова вирвуться з серця кожного українця, пройнявши душу й тіло, і полинуть до небес. Саме у воскреслому Спасителеві є сила, незламність і перемога українського духу. Бо, як співає пророк Давид (Пс. 26, 1): «Господь — просвічення моє і спаситель мій. Кого маю боятися?»

Станьмо сумліннішими й відповідальнішими, стараннішими і працелюбнішими, відкиньмо будь-яку неправду, сварки й наклепи, будьмо уважнішими до потреб інших, милосердними і співчутливими. Оминаючи всі земні тривоги, з твердою вірою у Господа Бога, у щирій надії зустрічаймо Воскреслого та приймімо Його любов, і тою вірою, надією та любов’ю ділімося з усіма ближніми.

Нехай у всьому нам допоможе Воскреслий Христос, наш Спаситель, урочисті Великодні передзвони принесуть мир та злагоду, дарують щастя і достаток, а торжество пасхальних днів сповнює серця добром, вірою у прийдешній день, благодаттю, милосердям і примиренням.

У цей світлий день нехай наша Великодня радість буде подякою Богу за Його любов до нас, Його багаті милості й щедроти! Нехай цю радість відчують усі, хто до глибини серця почує слова великоднього вітання:

«Христос Воскрес!» — «Воістину Воскрес!»  

 Редколегія газети «Цвіт нації»

 

Категорія: Історія | Переглядів: 901 | Додав: dima95@ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]