Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 87 88 »

27 жовтня відбулися зональні змагання учнів Бучацького району з волейболу. Команда колегіуму перемогла команди шкіл Жизномира, Осівців та Переволоки. Гра з командою Переволоцької ЗОШ І-ІІІ ст. була вирішальною, адже переможець отримував право виступити в цьому навчальному році у фіналі. Колегіанти перемогли в напруженому поєдинку з рахунком 2:1.

Гинзула А.П., вчитель фізкультури

Четвер
27.10.16

У рамках Угоди про співробітництво між Луганською та Тернопільською областями за проектом «Змінимо країну разом» з метою професійного та культурного обміну 25 жовтня 2016 року в колегіумі побували Медведєва Світлана Іванівна, вчитель української мови та літератури Мусіївського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад «Калинка», Мусіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Міловської райради, та Давиденко Інна Петрівна, вчитель англійської мови Троїцької гімназії.

Середа
26.10.16

25 жовтня у актовій залі колегіуму відбулася літературно-музична кав’ярня «Ми віримо в майбутнє твоє, Україно!» Бажаючі мали можливість послухати поезію видатних українських поетів минулого і сьогодення.

Вівторок
25.10.16