Головна » 2014 » Травень » 18

З метою духовно-морального виховання молоді 15-16 травня 2014 року в Національному університеті «Острозька академія» проходила VII Всеукраїнська олімпіада «Юні знавці Біблії» для учнів 1-11 класів загальноосвітніх шкіл.

Цього року до Національного університету «Острозька академія» їздили учні Бучацького колегіуму імені святого Йосафата Лемчук Іван та Бронецький Святослав.

Серед конкурсних випробувань, що були запропоновані дітям, були завдання різного рівня складності. Для учнів 9-11 класів було завдання написати вдома есе на тему: «Нову заповідь Я вам даю: Любіть один одного! Як Я вас полюбив, так любіть один одного й ви!» (Євангеліє від Іоанна 13:34)та презентувати його на олімпіаді. Спільні для всіх конкурсантів були презентація соціального проекту на основі слів Ісуса Христа у Євангелії від Матвія 25:34-40 та вирішення актуальних проблемних ситуацій духовно-моральної тематики на основі вчення Біблії. Також всі учні виконували тест на знання Біблії.

Колегіанти вправно справилися із поставленими завданнями і отримали призові місця: Лемчук Іван – ІІ місце, Бронецький Святослав – ІІІ.

За матеріалами сайту http://buchach-ruo.edukit.te.ua


 

Неділя
18.05.14