Головна » 2012 » Березень » 24 » Конференція у колегіумі
20:10
Конференція у колегіумі

У своїх виступах у пленарній частині та секційних засіданнях директор Інституту обдарованої дитини НАПН України Володимир Камишин, наукові співробітники цього інституту – Олена Прашко, Сергій Руденко, Наталія Лук’янчук, відповідальні працівники управління освіти і науки облдержадміністрації, обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти, представники влади, керівники установ освіти і навчальних закладів, вчителі та учні вели мову про конкретні напрацювання та обмінювалися досвідом із проблем проектування розвитку обдарованої особистості, проведення психолого-педагогічного супроводу, розробки інноваційних наукових підходів, використання здоров’я зберігаючих технологій, підготовки педагогічних працівників для роботи з обдарованими учнями, діагностики, досягнень та вирішення питань щодо обдарованих дітей і молоді.

У перший день роботи конференції у РБК відбулося пленарне засідання та робота в секціях у Бучацькому ліцеї. Перед учасниками секцій виступила практичний психолог Руслана Олійник.

23 березня учасники конференції завітали у Бучацький колегіум. Директор навчального закладу отець. Іриней Гумен для учасників конференції відправив Молебень до Матері Божої. Пізніше всі зібрались у приміщенні актової зали, де учні колегіуму під керівництвом Марії Кривко вітали гостей духовними піснями. Директор колегіуму о. Іриней та заступник директора з навчально-методиної роботи Рекіс Н.М. презентували роботу навчального закладу. Вчитель світової літератури Яремко М.Ф., вчитель географії Дем’янчук Р.П. та психолог Пулик О.С. поділились досвідом роботи з обдарованими дітьми.

Виступили учні-призери МАН Хомко Юрій та Макар Михайло, які донесли до присутніх основні положення своїх наукових робіт.

Після завершення роботи учасники конференції із директором Бучацького колегіуму імені святого  Йосафата о. Іринеєм та працівниками райво Пулик О.В. та Максимів С.Ф. відвідали Марійський духовний  центр в с. Зарваниця.

  Рекіс Н.М., заступник директора з методичної роботи

 

Категорія: Події колегіуму | Переглядів: 821 | Додав: dima95@ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]