Головна » 2010 » Березень » 6 » Наші чемпіони
17:39
Наші чемпіони

6 березня 2010 року в ЗОШ №2 відбулися районні змагання з настільного тенісу. Брала участь і команда нашого рідного колегіуму. Честь цього навчального закладу захищали Бушта Микола та Іванців Михайло. У фіналі грали три команди: із Сновидова, Жизномира та Бучацького колегіуму ім. св. Йосафата. Відверто кажучи, гра наших тенісистів приємно здивувала місцеву публіку.



Проблем із суперниками у Миколи Бушти не виникало. Микола спокійно стояв на своєму і впевнено переграв своїх суперників. Звичайно, без хвилювань не обійшлося, але це особливо не вплинуло на гру. Безсумнівною була перемога Бушти Миколи.

А ось Іванців Михайло, з легкістю перегравши опонента зі Сновидова, мав великі труднощі з проходженням жизномирського бар’єру, адже Жизномир – його рідне село. Гра була вельми напруженою, перелом наступив в останній п’ятій партії, коли Михайло завдяки своїй блискучій грі в атаці зумів перемогти.

Бучацький колегіум зайняв перше місце, другими фінішували тенісисти з Жизномира, третіми – хлопці з Сновидова.

Щиро вітаємо наших чемпіонів! Бажаємо успіху на обласних змаганнях!     

Підготував учень 10-Б класу

Сеньків Андрій

 

Категорія: Події колегіуму | Переглядів: 857 | Додав: Yura(admin) | Теги: Чемпіони по тенісу, районі змагання, колегіанти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]