Головна » 2016 » Грудень » 15 » Пізнавати світ – це завжди цікаво
10:15
Пізнавати світ – це завжди цікаво

У цій захоплюючій справі на допомогу приходить наука географія, яка відриває двері в загадкову і захоплюючу реальність нашої планети, переносить нас у найвіддаленіші куточки Землі, розгадує таємниці і чуда життя навіть найменш відомих народів. Однак мандрівка планетою сьогодні є, як мінімум, некомфортною і недосконалою без знання іноземної мови.

В рамках проведення Дня англійської мови та Тижня географії з метою популяризації англійської мови як мови міжнародного спілкування, забезпечення інтеграції України до європейського простору та активізації до вивчення соціально-економічних, науково-технічних та культурних надбань країн світу 8 грудня 2016 року в колегіумі в 10-х класах відбувся відкритий інтегрований урок на тему «Міжнародний туризм. Travelling (Подорожі)».

Під час уроку учні ознайомились із видами міжнародного туризму, визначили країн-лідерів за розвитком даної галузі, з’ясували, що  туристичний бізнес можна справедливо вважати бізнесом ХХІ ст., тому що він є одним з найбільш динамічних і прибуткових серед усіх складових світової економіки.

Вчитель англійської мови Савченко Г.Р. створила на уроці ситуації, які вимагали від учнів практичного використання мови під час візиту до туристичної агенції, покупки квитка на авіарейс, а також під час поселення в готелі.

З особливим захопленням представляли учні на англійській, німецькій та українській мовах власні проекти про туристичний бізнес у Європейському, Американському, Азіатсько-Тихоокеанському, Близькосхідному та Африканському регіонах. Десятикласники заочно побували у Великій Британії й Таїланді, Дубаях та Ізраїлі.

Колегіанти відмітили туристичні можливості України, а учень 10-Б класу Наконечний Юрій презентував на англійській мові власний рекламний проспект рідного міста Львова.

Проведений урок залишив позитивні враження від подорожі навколо світу, впевненість у розвитку туризму в Україні та абсолютну переконаність, що знання іноземних мов робить світ для нас ближчим та цікавішим.

Роман Дем’янчук, вчитель географії

Категорія: Події колегіуму | Переглядів: 1014 | Додав: Collegium | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]