Головна » 2014 » Лютий » 7 » Прощання з колядою
17:34
Прощання з колядою

  Різдвяні свята багаті на різні звичаї та обряди. Одні, коли думають про Різдво, уявляють 12 страв на Свят-вечірньому столі, інші — прикрашення оселі, а ще хтось — одразу починає наспівувати дзвінкі радісні колядки. Та які б спогади не виринали у нашій уяві, у них завжди присутня радість очікування великого торжества. Наші серця сповнені любові і вдячності Богові за Його любов до усіх людей. Бо саме для нас Цар всесвіту і Спаситель смиренно народжується в убогій стаєнці, щоб своїм життям, смертю, воскресінням показати нам шлях до неба. 

Та свята на завершенні. Вся колегіантська спільнота зібралась, щоб ще раз поколядувати, провести різдвяні свята та з Божою ласкою дочекати наступних.

  Так 7 лютого у Бучацькому колегіумі ім. Святого Йосафата відбулось свято «Розколяда». З вітальним словом до учасників дійства звернулись ведучі Дмитроца Микола та Угринчук Віталій. 

  Кожен клас готував колядку і вінчування. Восьмикласники прославили Ісуса колядкою «Небо і земля», а дев'ятикласники — «Бог ся раждає». Учні 10- А класу під супровід гітари виконали колядку 50-их років «Сумний святий вечір». Ансамбль 10-Б класу підготував колядку «Дивная новина», 10-В — «Землю Іудейську», 11-Б — «Добрий вечір», 11-А — «Щасливого Різдва». 

Перше місце отримали учні 11-А класу. Директор колегіуму о. Іриней Гумен подякував всім учасникам «Розколяди» і нагородив усіх солодкими призами. Всі долучилися до виконання колядок, дуже гарно провели свій час і прославили Ісуса Христа.










Категорія: Події колегіуму | Переглядів: 818 | Додав: vzaz600 | Теги: Коляда, колегіум ім. св. Йосафата, бучач | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]