Головна » 2015 » Жовтень » 2 » Семінар освітян у Тернополі
12:51
Семінар освітян у Тернополі

25 вересня 2015 року вчителі колегіуму взяли участь у семінарі освітян, який проходив у м. Тернополі в актовій залі церкви Матері Божої Неустанної Помочі оо. Редемптористів і організований Комісією УГКЦ з питань освіти і виховання.

З вітальним словом до освітян з нагоди професійного свята звернулась с. Христофора Буштин, СНДМ, голова Комісії УГКЦ з питань освіти і виховання. Під час семінару розглядались питання «Духовні засади педагогічної діяльності», «Професійне вигорання і пошук ресурсів», якими поділились з присутніми п. Марія Горяча, викладач кафедри богослов’я Українського католицького університету та п. Галина Груць викладач кафедри педагогіки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Директор колегіуму-інтернату для дівчат «Знамення» у Зарваниці п. Ганна Зварич представила освітянам резолюції VI сесії Патріаршого Собору УГКЦ «Жива парафія — місце зустрічі з живим Христом». В ході семінару акцентувалась увага на виховному впливі школи і Церкви на сучасного учня.

На завершення зустрічі о. Володимир Демчук, Голова Комісії освіти та виховання Тернопільсько-Зборівської єпархії, духівник НВК «Школа-колегіум Йосифа Сліпого» та о. Іриней Гумен, ЧСВВ, директор Бучацького колегіуму ім. св. Йосафата поблагословили учасників семінару.

Категорія: Події колегіуму | Переглядів: 821 | Додав: Collegium | Теги: семінар, Комісією УГКЦ з питань освіти і вих | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]