Головна » 2015 » Грудень » 3 » Участь у Всеукраїнській олімпіаді з релігієзнавства
15:13
Участь у Всеукраїнській олімпіаді з релігієзнавства

Відродження України – у джерелах духовності.

У нашій державі поступово відбуваються важливі зміни у всіх сферах суспільного життя. Такі зміни, мабуть, ніхто, навіть не намагався прогнозувати ще декілька років тому. Для багатьох українців, особливо молодих, вже не є байдужою доля як України, так і її громадян. Щоб преобразити наше суспільство, варто шанувати досвід Церкви, її ключові цінності: гідність кожної людини, відповідальність, служіння правді, джерелом і метою якої є сам Бог.

3 грудня 2015 року двоє учнів Бучацького колегіуму стали учасниками Всеукраїнської олімпіади з релігієзнавства, що відбулась в Національному університеті “Острозька академія”. Олімпіада з релігієзнавства відбувається вже втретє. Тема цьогорічної — «Релігійний діяч твого краю». Метою олімпіади є формування в учнів духовних цінностей та орієнтирів, підвищення інтересу школярів до релігієзнавчих питань; залучення учнів до вивчення курсів духовно-морального спрямування.

Перед презентаціями та захистом творчих робіт завідувач кафедри релігієзнавства та теології Надія Стоколос привітала учасників і вчителів. Зокрема, пані Стоколос наголосила на необхідності дослідження такої важливої теми «Релігійний діяч твого краю» в галузі краєзнавства.

Журі високо оцінило есе та презентації «А хто витерпить аж до кінця, той буде спасенний» Критовича Богдана, учня 11 класу, та «Священномученик Василь Величковський – визначна постать Української Церкви» Наконечного Юрія, учня 9 класу. Конкурсні проекти колегіантів вирізнялися оригінальністю, творчим підходом у розкритті теми, термінологічною компетентністю.

Вітаємо обдарованих школярів: Богдана – з ІІІ місцем, його робота визнана однією з найкращих серед 22 учасників ІІІ Всеукраїнської олімпіади з релігієзнавства, Юрія – з сертифікатом учасника і з важливою перемогою в особистому зростанні. Бажаємо їм, щоб Божий улюбленець Василь Величковський був прикладом чеснотливого життя для кращого служіння Богові та Україні!

Категорія: Події колегіуму | Переглядів: 719 | Додав: Collegium | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]