Головна » 2016 » Червень » 18 » Участь в обласному етапі гри "Сокіл" ("Джура")
21:02
Участь в обласному етапі гри "Сокіл" ("Джура")

Мудрість, шляхетність, відвага

Під таким гаслом з 13 по 17 червня у м. Теребовлі на території військово-патріотичного центру «Миротворець» відбувся обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») з метою виховання у юнаків та дівчат твердих національно-політичних переконань, почуття патріотизму та національної гідності, високого рівня загальної культури, підготовки до військової служби та захисту Батьківщини.

Учасниками гри «Сокіл» стали і наші колегіанти, які вибороли перше місце на районному етапі гри. Загалом у змаганнях взяли участь понад 365 школярів, а це 38 команд з різних куточків області.

Насичена і різноманітна програма дала змогу продемонструвати стройові та спортивні навички, ерудицію, знання історії та художні таланти.

Гра проходила впродовж п’яти днів. З першого дня кожна команда мала змогу показати свою вправність у конкурсі «Таборування». Це і облаштування табору, кухні, чистоти, дотримання санітарного режиму тощо. Наша команда, яка виступала під назвою «Бучацькі Джмелі» та ройовим кличем – девізом: «Від народження і до тризни на захисті Вітчизни», гарно справилась з цим завданням і отримали третє місце.

На наступний день колегіанти демонстрували свої вміння на етапах: стройовий впоряд, неповне розбирання і складання автомата та  військово-історичному конкурсі «Відун».

Третього дня проходили змагання зі стрільби, тактичної підготовки та надання першої медичної допомоги «Рятівник».

Четвертого дня колегіанти мужньо долали смугу перешкод та демонстрували свої артистичні здібності у конкурсі «Візитка рою».

І наостанок перед від’їздом додому відбулася теренова гра, в якій наші хлопці та двоє дівчат із Жизномирської ЗОШ І-ІІІ ст. боролися за перемогу і здобули третє місце.

Відпочинок у поєднанні зі змаганнями в мальовничому куточку Теребовлянщини запам’ятаються усім надовго.

Категорія: Події колегіуму | Переглядів: 1133 | Додав: Collegium | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]